HAWKING Benelux B.V.
prev
next

APPLICATIE VOORBEELD 1

News image

Magnesium onderdeel anodisch gelakt met ANOCLAD XL BLACK

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 2

News image

Vloerenwisser. Gereinigd met EKASIT 028, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005. Zuur verz...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 3

News image

Gesinterd staal. Gereinigd in SURFACLEAN 900. Zink gefosfateerd in SURFACOTE 333 Kathod...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 4

News image

De verschillende kleuren goud. De getoonde verlichtingsspot werd hoogglanzend vernikkeld ...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 5

News image

Hoofdsteuntje automobiel Hoogglanzend vernikkeld met ORION 4000 GG. en aansluitend verchr...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 6

News image

Bevestigingsonderdeel Gereinigd in SURFACLEAN V-149, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005....

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 7

News image

Scharnier uit RVS 304. Gereinigd in SURFASIT D-33/A Kathodisch gelakt in ALPHACLAD LB 90

Read more

Welkom bij Hawking Benelux BV

Zo bereikt u ons!

Afkook ontvettingen


MEER EKASIT & SURFACLEAN AFKOOK ONTVETTINGEN

De onderstaande vermelde EKASIT & SURFACLEAN ontvettingen vormen slechts een kleine selektie uit het totale  aanbod waarmee een groot gedeelte van de markt op het gebied van  het industrieel ontvetten  bereikt wordt.  Uw gewenste of ideale ontvettingsproduct staat er niet bij of u wilt meer informatie over de beschreven ontvettingen? Spreek ons hierop aan via het nevenstaande contactformulier.  Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op en danken u tevens voor het bezoeken van deze site.

 
SURFACLEAN 980

SURFACLEAN 980 is een vloeibare, zwak alkalische fosfaatvrije ontvetting die speciaal ontwikkeld werd voor het ontvetten van gepolijst aluminium en zamak eventueel met ondersteuning van ultrasonoor beweging. Beide metalen worden daarbij niet aangetast. Op aluminium en messing wordt daarnaast een tijdelijke beschermlaag gevormd. Het toegpaste tensidensysteem in SURFACLEAN 980 is volledig biologisch afbreekbaar.

 
EKASIT KA 800/G

EKASIT KA 800/G vormt samen met EMULGATOR G een buitengewone krachtige ontvetting voor het verwijderen van oliën en polijstpasta's met ultrasoon ondersteuning. De beschermlaag die na het ontvetten hierbij ontstaat laat zich eenvoudig in een tweede ontvetting verwijderen. EKASIT KA 800/G is geschikt voor ijzer, staal, messing en aluminium.

 
EKASIT 028

EKASIT 028 is een sterk alkalische, silikaathoudende afkookontvetting met een buitengewoon reinigend en emulgerend vermogen en is geschikt voor het ontvetten van ijzer, staal en messing. in zowel rek- als trommelinstallaties. Voor trommelinstallaties met een hoge productie output staat ook EKASIT PO ter beschikking.

 
EKASIT BTU-10

EKASIT BTU 10 is een sterk alkalische afkookontvetting en werd speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij lage temperatuur en is geschikt voor toepassing in zowel rek- als trommelinstallaties. Ondanks de lage temperatuur worden oliën en vetten effektief verwijderd. EKASIT BTU 10 is geschikt voor het ontvetten van ijzer, staal als messing.

 
EKASIT BTU-20

EKASIT BTU-20 is een zwak alkalische universele afkookontvetting die ontwikkeld werd voor het verwijderen van oliën en polijstpasta's. EKASIT BTU-20 is geschikt voor toepassing in rek- en trommelinstallaties maar vooral ook voor gebruik  in de kleinere loongalvano's. Voor het verwijderen van oliën kan EKASIT BTU-20 reeds bij lage temperatuur toegepast worden; voor het verwijderen van polijstpasta's worden hogere temperaturen gevraagd. Op stalen producten geeft EKASIT BTU-20 een tijdelijke corrosiebescherming. EKASIT BTU-20 is geschikt voor ijzer, staal, messing en aluminium. De gebruiksvriendelijkheid van EKASIT BTU-20 zorgt ervoor dat deze ontvetting terecht al velen jaren een bestseller is.

 
SURFACLEAN 900

SURFACLEAN 900 vormt sinds jaar en dag een van de best verkochte afkookontvettingen die Kiesow Dr. Brinkmann de markt aanbiedt en dit met reden. De buitengewoon goede ontvettende en emulgerende eigenschappen van SURFACLEAN 900 zijn onovertroffen. De geringe aanzet en lage werktemperatuur maken dit beeld kompleet. SURFACLEAN 900 is geschikt voor het verwijderen van oliën en vetten en wordt bij voorkeur toegepast in rekinstallaties.

 
SURFACLEAN V-149

SURFACLEAN V-149 is een vloeibaar, sterk alkalisch concentraat op kaliumbasis dat in kombinatie met reinigingsversterker SURFACLEAN N-958 een geweldig goede reinigende afkookontvetting vormt. Kenmerken zijn de uitstekende afspoelbaarheid, de geringe aanzet, de lage werktemperatuur en de hoge opnamecapaciteit van olie. De toegepaste tensiden in SURFACLEAN N-958 zijn analyseerbaar waardoor een extra lange standtijd tot de mogelijkheden behoort. SURFACLEAN V-149 kan ook als anodische ontvetting gebruikt worden. SURFACLEAN V-149 is een absolute bestseller!

 
EKASIT V-129

EKASIT V-129 is een sterk alkalische afkookontvetting die zowel in rek- als sproeiïnstallaties ingezet kan worden. EKASIT V-129 is een laagschuimend product met slechts zeer geringe emulgerende eigenschappen waardoor olie gemakkelijk komt bovendrijven welke eigenschap EKASIT V-129 uitermate geschikt maakt in combinatie met olie afscheiders. De ontvettende werking van EKASIT V-129 is daarbij buitengewoon krachtig zelfs bij een geringe concentratie. EKASIT V-129 is uitsluitend geschikt voor producten uit ijzer of staal.

 


HAWKING Benelux BV
Willem-Alexanderlaan 5
NL - 5263 AZ Vught

Tel   : +31 (073) 656 52 32

KvK 's-Hertogenbosch: 17 20 52 17
BTW nr. NL818061492B01

...